zaterdag 14 april 2012

Nieuwe uitdaging.

Nu de kamers zo goed als af zijn en we een start genomen hebben met het appartement, is het hoog tijd voor een nieuwe uitdaging.

Die hebben we gevonden !!!  We starten met ons eigen "café", het is te zeggen we willen ons prachtige, grote terras openstellen voor wandelaars, fietsers, mountainbikers, lokale bevolking en andere geïnteresseerden. 


Het concept is simpel : mensen kunnen vanaf begin mei 2012 bij ons terecht om iets te drinken terwijl ze van het prachtige uitzicht over de Hondon Vallei kunnen genieten.


En genieten dat is wat ze gaan doen ! Ons terras is groot en biedt een prachtig zicht op de volledige vallei.  Elke dag, wat zeg ik, elk uur is het uitzicht weer anders. Dus er is werk aan de winkel, precies of we wisten nog niet wat doen ;)  Stil zitten is echter niets voor ons en dus zijn we er volop ingevlogen.


Vandaag hebben we ons bezig gehouden met het aankopen van : tafels, stoelen, glazen,..   en volgende week willen we starten met de bouw van de toog.  Je ziet, wij weten altijd wel wat te doen !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten