zondag 25 maart 2012

Hard gewerkt, maar ook enorm genoten !

Na een lange tijd niet meer schrijven, probeer ik nu weer wat tijd te maken voor onze blog.  Er zijn immers heel wat mensen die vol ongeduld wachten op onze updates uit Spanje ;)

Ondertussen wonen we 2 maanden onder de Spaanse zon en ondanks enkele problemen (waterpomp stuk, generator die rare dingen doet, vloerverwarming die stukken van mensen kost,...) hebben we nog geen seconde spijt gehad van onze verhuis hiernaartoe.

In die 2 maanden hebben we hard gewerkt : uitpakken, administratie in orde brengen (niet zo evident in Spanje, maar daarover meer in een andere blog), meubels kopen, kamers inrichten, boodschappen doen, voorraad aanleggen, taal leren, onkruid wieden,... maar we hebben nog nooit zo hard genoten. Alles wat we doen is immers voor onszelf en voor onze gasten.Ik kan enorm plezier halen uit het inrichten van de kamers van onze B&B.  Je hebt een idee, gaat op zoek naar de juiste meubels en decoratiematerialen en dan probeer je van dat alles één mooi geheel te maken.  Fantastisch om dan het idee in je hoofd stilletjes aan werkelijkheid te zien worden.

We kwamen om rust te vinden en die hebben we, ondanks alle drukte, toch gevonden. Het is genoeg om op ons terras te staan en te kijken naar het prachtige landschap rondom ons en je word gewoon vanzelf helemaal "zen".De kamers zijn nu alle drie zo goed als af, de voorraad voor de gasten staat klaar, was is gewassen en gestreken,... kortom alles staat klaar om onze gasten met open armen te ontvangen en hun de vakantie van hun leven te bezorgen.  Want dat is toch onze grootste drijfveer !!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten