zondag 30 oktober 2011

Waarom emigreren ?Veel mensen vragen ons waarom we emigreren naar Spanje. Dat is niet zo'n makkelijke vraag om te beantwoorden.
Voor ons zijn er vele redenen om deze stap in ons leven te nemen.

Voor mij is het vooral een positieve keuze na een lange negatieve periode die ik graag wil afsluiten.
Enkele jaren geleden ben ik mijn echtgenoot verloren na een lange strijd. Ik bleef op dat moment achter als jonge weduwe met 2 kleine kinderen van 6 en 9 jaar oud. Mijn wereld stortte in.

Gelukkig kreeg ik veel hulp van mijn vrienden die me door deze zware periode geholpen hebben. Mijn nieuwe vriend heeft me geleerd om te genieten van elke dag die ons gegeven wordt. Samen met hem en mijn kinderen beginnen we nu een nieuw leven in Spanje.

We willen genieten van het leven en ons huis delen met mensen die willen genieten van het prachtige land Spanje. Onze betrachting is om onze gasten een fantastische vakantie te bezorgen en samen met hen tot rust te komen in deze hectische samenleving.

De emigratie is voor ons allevier een positieve keuze voor een nieuw leven met ons gezin. Onze visie op de maatschappij in België is van die aard dat we bewust kiezen voor een lager tempo van leven, meer genieten van elkaar, van het land, van het weer, van onze gasten,.. en vooral onze levensvreugde delen met onze medemensen.

2 opmerkingen: